A Check Point felvásárolta az Avanant

felhőFelhőtechnológiával erősít a Check Point Software Technologies Ltd. az Avanan, Inc. akvizíciójával.

A Check Point cyber-biztonsági megoldásokat szállító vállalat megvásárolta a felhő-alapú levelezések számára biztonsági termékeket kínáló szegmens leggyorsabban növekvő vállalatát, az Avanan-t, amelynek technológiája magas szintű védelmet biztosítja az elektronikus levelezés és a SaaS együttműködési termékek terén. Az Avanan a Check Point Infinity konszolidált architektúrába integrálódva a világ legbiztonságosabb e-mail biztonsági megoldását fogja nyújtani — áll a Check Point közleményében. A felhő-alapú levelezési környezetek számára tervezett és kialakított, szabadalmazott technológián alapuló termék a piacon elérhető egyetlen egységes megoldás lesz a távoli munkavégzés védelmére a kártékony file-okkal, URL-ekkel és adathalászattal szemben a levelezési, együttműködési, webes, hálózati és végponti rendszerek egészében.

A 2015-ben alapított Avanan a világ egyik leggyorsabban növekvő felhő-alapú e-mail biztonsági megoldásokat szállító cége. Kifejlesztettek egy szabadalmazott alkalmazás-programozó felületet (API), amely AI alapú motorok használatával még azelőtt megállítja az e-mail alapú fenyegetéseket, hogy azok a beérkezett levelek közé kerülnének, legyen szó külső, vagy belső levelezésekről. A vállalat száznál is több alkalmazottjával, ötezernél több ügyfél és 2,5 milliónál több ’inbox’ számára nyújt védelmet. A megoldás egy apphoz hasonlatosan, mindössze pár perc alatt telepíthető és csupán néhány klikkeléssel konfigurálható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nagy az aggódás: Kína válik a STEM-területek vezetőjévé

csü szept 9 , 2021
Az amerikai matematikai közoktatás „siralmas” állapotára figyelmeztetett három matematikus, aki szerint azzal, hogy az amerikai iskolák a társadalmi igazságosságot és a sokszínűséget részesítik előnyben az érdemmel szemben, lehetővé teszik, hogy Kína váljon globális vezetővé a természettudomány, a technológia, a mérnöki tudomány és a matematika (STEM) területén. Az Egyesült Államokba fiatal […]
matematika

És még ez is...