A Chameleon Smart Home 700 millió forintos befektetést kapott a Hiventures-től

forintAz ingatlanokba rendszerfüggetlen okosmegoldásokat fejlesztő és forgalmazó Chameleon Smart Home Zrt. 700 millió forintos befektetést kapott a Hiventures-től.

A Chameleon olyan szoftvert és digitális rendszert gyárt és fejleszt tovább, amely az okosotthont az okostársasházakkal köti össze. A cég olyan okosotthon-rendszert fejleszt, amelyben a felhasználók úgy tudják egyszerre kezelni okoseszközeiket, hogy nem számít, az egyes funkciókat milyen gyártmányú eszközök látják el. A befektetés nagysága a befektetők hitét tükrözi a cég és az okosotthon-eszközök piacának növekedési potenciáljában. A tervek között az is szerepel, hogy a kiskereskedelmi üzletmenet helyett egyre inkább a sokkal dinamikusabb nagykereskedelmi értékesítést helyezi előtérbe a vállalat, ami a várhatóan magasabb árbevétel mellett a kiadások csökkentésére is alkalmas. (Feltehetően döcögnek a kiskereskedelmi eladások. A -szerk- megj. ) Szarvas Péter, a 2020-ban egy főt foglalkoztató Chameleon vezérigazgatója és többségi tulajdonosa a használat egyszerűsítését emelte ki. A társasházak lakói egyetlen applikációval vehetnek igénybe szolgáltatásokat és kezelhetik okosotthonaikat. A Chameleon használatával a lakás minden okos eszköze, valamint a társasházi funkciók is könnyen irányíthatók, nincs szükség tucatnyi alkalmazás feltelepítésére. Szabályozható a lépcsőház hűtése, fűtése, a kaputelefon, a garázskapu, de egyetlen applikációval lehet a társasházban üzemelő fodrászhoz is időpontot foglalni, vagy a közös költséget fizetni — közölte a vezérigazgató.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megoldás az élet egyik nagy kérdésére: Magyarországra jön a Stailer

pén jan 14 , 2022
Magyarországon terjeszkedik a , a szépségápolási szolgáltatókat az ügyfelekkel összekötő online időpontfoglalási platform. A Stailer megkezdi a budapesti szépségszalonok regisztrációját, áprilistól pedig várhatóan már időpont is foglalható az alkalmazáson keresztül. A Romániában már bizonyított és népszerű platform a szépségápolási szolgáltatók számára új ügyfelek elérését jelentheti, miközben nem kell aggódniuk a […]
Karácsony László

És még ez is...