A Casio teljesíti a rajongói kívánságait

Casio GBD-H1000A Casio februárban mutatta be a GBD-H1000, pulzusmérővel felszerelt G-Squad karórát. A jelenlegi elképzelések szerint az óra forgalmazása ősszel startolhat Magyarországon, azonban a Casio, látva a hazai igényeket elérhetővé tett egy kisebb mennyiséget idehaza a rajongók számára. Az előértékesítés a fekete, a piros, valamint a sötétszürke változatokat foglalja magában, a fehéret egyelőre nem. „Túlzás nélkül állítható, hogy még a karantén idején is nagy volt az érdeklődés erre a modellre, hiszen ez egy sport okosóra, ami strapabíróságát tekintve messze meghaladja a várakozásokat” – hívta fel a figyelmet Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. A GBD-H1000-res a G-Squad karórák a korábbi fejlesztésekre épül, így ebben a karórában is megtalálható a Quad szenzor (légnyomásmérésen alapuló magasságkijelzés, digitális iránytű, külső hőmérséklet érzékelés, lépésszámláló), viszont kibővült egy régóta várt funkcióval, a pulzusméréssel.

Megérdeklődtük a gyártótól, hogy hogyan és miképp értesült a Casió termékek iránt olthatatlan vágyat érző rajongóik vágyairól. Az One on One kommunikációs ügynökség szerint a Fast Hungary Kft, a Casio órák magyarországi forgalmazója a hazai, Casio karórákat árusító boltok tulajdonosaitól értesült az igényekről. Mivel a rajongók követik a Casio nemzetközi híreit, így már majus után érdeklődtek a boltokban egyes vásárlók a modell iránt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Elhunyt a Puskás Tivadar díjas Nemes László

sze júl 29 , 2020
Életének 92. évében elhunyt Nemes László aranyokleveles villamosmérnök. Diplomájának a megszerzése után 1954-ben a Magyar Néphadsereg lokátortechnikai alakulatánál kezdte szakmai pályáját. 1957-től az ORION gyárban dolgozott, ahol egy magas minőségi kategóriájú TV vevőkészülék kifejlesztésébe kapcsolódott be. Hamarosan a prototípus fejlesztésének irányítója lett és sikeresen kidolgozott egy, a világszínvonalat túlszárnyaló pontosságú […]
Nemes László

Friss, ropogós