A Canon új 4K-s lézer projektor technológiát mutat be

projektorA Canon új 4K-s projektorok technológiát mutat be, a lézer-foszfor fényforrást használó termékével. Ezen túl két Canon XEED 4K500ST típusú beépíthető projektor összekapcsolásával azt is bemutatja a vállalat, hogy a Canon 4K-s projektorok mennyire élethű szimulációs élményt képesek nyújtani, például ultrarealisztikus repülőszimulációknál.

„Az objektívek fejlesztése során szerzett tapasztalatunknak köszönhetően képesek vagyunk kiszolgálni a szimulációs ipar egyedi követelményeit” – mondta Andreas Herrnböck, a Canon Europe Vizuális Kommunikációs üzletágának Európai üzletfejlesztési vezetője. Véleménye szerint a 4K-s felbontás és a lézer technológia kombinálása új dimenziót nyit a szimulációs eszközök területén.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egyre veszélyesebbek az okostévék

ked ápr 26 , 2016
Az okoseszközök használata a tolvajok célpontjává tehet bárkit — áll a NetLock közleményében. „Minél több okoseszközt kapcsolunk az internetre, annál több felületet adunk a tolvajoknak is a behatolásra. Talán még kevesen gondolunk rá, de egy nemzetközi teszt szerint akár a kamera képét okostelefonra továbbító bébiőr felett is átvehetik az irányítást […]
televízió

És még ez is...