A Canon barátságos: még az árait is közzé tette

cloudA Canon felhő alapú képkezelő szolgáltatása, az irista mostantól még felhasználóbarátabb, mint eddig. A frissített szolgáltatások mellett a Canon a szolgáltatás új, a fotózás szerelmesei számára nagyobb tárhelyet kínáló többszintű előfizetéseinek árait is nyilvánosságra hozta (Valljuk be, ez igazán szép dolog a társaságtól! A -szerk- megj.) A vállalat azonban még ezen is túltett, közzé tette a mostantól hazánkban is elérhető szolgáltatását, az Adobe Lightroomot. A képek közvetlenül a Lightroomban szerkeszthetők úgy, hogy a program azokat az irista fiókban tárolja, és a szerkesztett változatokat is oda szinkronizálja, így az összes fénykép egyetlen helyen tartható.

A Lightroom felhasználók a képek mellett a metaadatokat (xmp) is elhelyezhetik, így a fotók később szűrőkkel kereshetők. Az irista mostantól iOS és Android táblagépekkel is egyszerűen és kényelmesen használható. Jó hír, hogy az irista mostantól minden előfizetési szint számára nagyobb tárhelyet kínál, az ingyenes regisztrációhoz például 15 gigabájt felhő tárhely jár – teljes irista funkcionalitással. A nagyobb képállománnyal rendelkező lelkes amatőr vagy profi fotósok havi vagy éves előfizetési díjért 200 vagy 500 giga tárhelyet kaphatnak, amit akár tovább is bővíthetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Vodafone bemutatta az Instant Network 3G-t

csü febr 5 , 2015
A Vodafone Magyarország bemutatta a már több nemzetközi katasztrófa helyszínén bevetett hordozható mobilhálózat továbbfejlesztett változatát, a világon egyedülálló Instant Network 3G-t. Az eredeti modellnél jóval kisebb, ugyanakkor többszörös kapacitással rendelkező bázisállomás prototípusát Pervai Csaba és Tóth Róbert, a Vodafone Magyarország rádiós hálózat üzemeltetési szakértői tervezték és építették meg. A két […]

Friss, ropogós