A Buyers Lab odavan a Xerox innovációiért

xerox-forditoA digitális képalkotói- és a dokumentumkezelési iparág elemző vállalatától, a Buyers Laboratory LLC-től a közelmúltban a Xerox két fejlesztése is elismerést érdemelt ki. 2013-as debütálása óta a Xerox ConnectKey technológiája az összekapcsolt multifunkciós nyomtatók (MFP) központi magjaként szolgál, egyesítve magában a beágyazott vezérlő hardveres megoldást, a beágyazott Xerox EIP szoftvert, továbbá az MFP-s alkalmazások fejlesztésére szolgáló nyitott programozási felületet (API), valamint a kapcsolódó szoftvereket, illetve szolgáltatásokat. A ConnectKey platformot legutóbb idén bővítették új fejlesztésekkel, aminek részeként például ellátták egy olyan alkalmazással, amely támogatja a mobil eszközökről való nyomtatást QR -kód, vagy e-mail küldésen keresztül.

A ConnetcKey mellett szintén elnyerte a BLI Kimagasló Innovációs Teljesítmény díját a Xerox fordító szolgáltatása, a Xerox Easy Translator is. Ezzel az MFP-kre optimalizált megoldással jelenleg 38 nyelvről lehet fordítást készíteni szkennelés révén. A felhasználónak nincs más dolga, mint a fordításra szánt dokumentumot betenni az applikációt futató multifunkciós Xerox nyomtatóba, és pár perc múlva kivenni a másik nyelvre lefordított másolatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Most jó a Magyar Telekomnál dolgozni

pén júl 22 , 2016
A Magyar Telekom Nyrt. 229 204 saját törzsrészvényt vásárolt darabonként 446 forintos átlagáron július 20-án, amelyeket a munkavállalói résztulajdonosi program (MRP) keretében fog felhasználni – olvasható a BÉT honlapján közzétett tájékoztatásban. A társaság július 18-án százezer darab törzsrészvényt vásárolt, akkor darabonként 447 forintos átlagáron. A tranzakcióban az UniCredit Bank Hungary […]

És még ez is...