A Blue Colibri 450 millió forintos befektetési kört zárt

A vállalati belső kommunikációval, a munkavállalók oktatásának és adminisztrációjának digitalizációjával foglalkozó Blue Colbri Kft. nevű hazai startup 450 millió forintot vont be. Korábbi befektető, az OXO Technologies Holding Nyrt. mellett ezúttal a Bonitás Kockázati Tőkealap II. csatlakozott a második körhöz. A társaság a forrást a termék további fejlesztésére, hazai és nemzetközi terjeszkedésre, elsősorban Kelet-Közép-Európában és a DACH régióban (Németország, Ausztria, Svájc) történő értékesítés dinamikus felfuttatására fordítja. Másrészt további komplex hr-adminisztrációs funkciókat is fejlesztenek. A jelenleg 22 fős csapat a tervek szerint rövidesen 35 főre bővül. A bevont tőke két részből áll: a Bonitás Kockázati Tőkealap négyszázmillió forintos befektetést folyósít, míg ebben a körben az OXO ötvenmillió forinttal egészíti ki a korábbi hatvanmillió forintos befektetését. A vállalat a forrást termékfejlesztésre, nemzetközi terjeszkedés gyorsítására, elsősorban Kelet-Közép-Európa és a DACH régióban történő értékesítést megcélozva.

A 2019-ben alapított Blue Colibri fejlesztette az első magyar elköteleződést, szervezeti tanulást és belső kommunikációt támogató felületet. Az egyszerű, hatékony és mérhető platform mobil és desktop verzión egyaránt működik, és lehetőséget ad a kétirányú kommunikációra, valamint a munkavállalók közvetlen elérésére. Az alkalmazás mellett támogatják partnereiket az adminisztrációjuk hatékonyabb digitalizációjában, a szervezeti tartalomgyártásban, a közösségépítésben, valamint a munkavállalók oktatásában. A Blue Colibri indulása óta több mint hatvan vállalat és intézmény ötvenezer munkavállalójának könnyíti meg a mindennapi munkáját.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A lengyelek rádöbbentek a kiberbűnözés elleni védelem fontosságára

csü júl 29 , 2021
A kiberbűnözés elleni küzdelem központi irodájának létrehozását jelentették be keddi varsói sajtóértekezletükön Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő és Mariusz Kaminski belügyminiszter, az új testület célja az utóbbi időben fokozódó internetes fenyegetések kivédése. “Nincs nap, amikor nem hallanánk a világ különféle helyeiről érkező, nagyon gyakran orosz hátterű, illetve más keleti országokkal összefüggő […]
ZX-81

És még ez is...