A beteg gyermekek a nyertesei az Invitel-Csodalámpa összefogásnak

Iski-Istvan-InvitelAz Invitel és a Csodalámpa Óhaj-Sóhaj Kívánságteljesítő Alapítvány egy hónapon át tartó, közösségi programjának keretében négymillió forint adományt gyűjtöttek össze. (Illetve ennek a felét, de az Invitel minden adományt megduplázott. A -szerk- megj.) Az alapítvány munkatársai és önkéntesei a támogatókkal közösen már számos különféle kérésnek tettek eleget. A kicsik általában játékokra vágynak, a nagyobbak esetében műszaki cikkek – például játékkonzol, LCD TV vagy tablet – hoznak örömet a mindennapokba.

„Felelős vállalatként az Invitel kötelességének érzi, hogy szolgáltatási területén tartalmas partneri kapcsolatot ápoljon a lakossággal. Így nemcsak az előfizetők kényelmére koncentrálunk, hanem a lehetőségeinkhez mérten igyekszünk szerepet vállalni a helyi közösségek életében. Ehhez hozzátartozik a nehéz helyzetben lévő gyermekek sorsának könnyítése is. Elismerés és köszönet illeti a húsz település lakóit, akik segítségével hozzájárulhatunk a gyermekálmok teljesítéséhez. Rajtuk kívül közel 100 médium, illetve számos blog és közösségi portál vállalt aktív szerepet a támogatásra ösztönző hír megjelentetésében, ami tovább növelte kezdeményezésünk sikerességét” – fogalmazott Iski István, az Invitel lakossági marketingigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A tökéletes útitárs kicsi és diszkrét: olyan, mint a Sony HX90

hét jún 29 , 2015
Az új Sony DSC-HX90-es fényképezőgépet úgy fejlesztették ki, hogy az utazók a lehető legegyszerűbben ragadhassák meg az igazán fontos pillanatokat. A HX90 olyan kicsi, hogy bármilyen táskában vagy akár zsebben is elfér, méretei ellenére az automatikus funkciók mellett sok manuálisan beállítható opció található a készülékben. Ezenfelül, hihetetlenül gyors autófókusszal, optikai […]