A bátonyterenyi rendőrök csodásak

Dankone-Nagy-EvaElfogtak és őrizetbe vettek a bátonyterenyei rendőrök egy budapesti kóklert, aki több mint harminc embert károsított meg internetes csalással; a sértettek kifizették, de nem kapták meg a hirdetett árukat — közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Dankóné Nagy Éva elmondta: a 45 éves budapesti S. András februártól május végéig televíziót, kávéfőzőt és különböző háztartási eszközöket kínált eladásra az egyik internetes oldalon. A sértettek átutalták a megadott bankszámlaszámra az eladásra kínált áru ellenértékét, de a megvásárolt terméket nem kapták meg.

A jelenlegi adatok szerint a gyanúsított ilyen módszerrel több mint harminc embert károsított meg. A szóvivő közölte: a körözési eljárás eredményeként S. Andrást szerdán Budapesten elfogták és bűnügyi őrizetbe vették. A bátonyterenyei feljelentés alapján a helyi rendőrkapitányság hat rendbeli csalás bűntett és 27 rendbeli csalás vétség gyanúja miatt folytat eljárást a férfi ellen, és kezdeményezi az előzetes letartóztatását. Vizsgálják azt is, hogy összefüggésbe hozható-e más, hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével – mondta a szóvivő.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Világjelenség: egyre tahóbbak a politikusok

szo aug 6 , 2016
Alig egy nap alatt csaknem 160 ezer aláírás gyűlt össze a change.org oldalon egy petíción, amelyben Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök távozását követelik. A kezdeményezés támogatóinak tábora gyorsabban nő, mint annak idején azé a petícióé, amelyben az orosz labdarúgó-válogatott szélnek eresztését sürgették az idei Eb-n történt szánalmas szereplés után. A kormányfő […]
Dmitrij Medvegyev

Friss, ropogós