A Balkánon terjeszkedne a Smart Media Technologies

erpTerjeszkedik Magyarország piacvezető média- és reklámügynökségi ügyviteli szoftver szállítója– jelentette be a Smart Media Technologies Kft. A társaság egy uniós, a nemzetközi piacra lépést segítő program pályázatán nyert összeg segítségével hódítana a külpiacon. A társaság specialitása a média- és reklámpiac résztvevőinek belső ügyvitelét segítő adminisztrációs szoftverek fejlesztése. A saját készítésű Octopus moduláris szoftverük a szokásos ügyviteli és könyvviteli modulon túl olyan modulokkal is rendelkezik, melyek ügyfél-specifikus egyedi fejlesztéseket tartalmaznak és újdonságot jelentenek az ügyviteli szoftverek piacán. A társaság szerint a termékei és szolgáltatásai iránt külföldön is potenciális kereslet várható.

Kérdésünkre Tóth Balázs, a társaság account managere elmondta, hogy az öt nagy globális média illetve kreatív ügynökség hálózat közül négyük magyarországi leányvállalatát elégedett ügyfeleik között tartják számon több, mint tíz éve. Harminc felett jár azon, jelenleg is futó, hosszú távú együttműködési szerződésük száma, amelyeket a fenti multi és számos további hazai média ügynökséggel kötöttek. E cégeknek nem csak a média vásárlásaikat, de a kreatív munkafolyamataik szabályzását illetve olyan pénzügyi feladatokat, mint a számlázás és a könyvelés is a Smart Media Octopus elnevezésű integrált vállalatirányítási rendszerének segítségével oldják meg. Az idén indították meg regionális terjeszkésüket a Balkánon, ahol már élesben vizsgázott az Octopus ERP, de tárgyalásokat folytatnak Romániában illetve a Balti országokban is — tette hozzá Tóth.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Washington a tenger alatti internetkábelek elleni orosz támadástól tart

ked okt 27 , 2015
Az amerikai hadsereg és hírszerzés attól tart az orosz tengeralattjáróknak és kémhajóknak a tengerfenéken lefektetett, létfontosságú internetkábelek közelében végzett, “agresszív” tevékenysége miatt, hogy Oroszország feszültség vagy konfliktus esetén megtámadhatja ezeket – írta a The New York Times. A lap szerint a félelmek túlmutatnak a régi, hidegháborús aggályokon, amelyek szerint az […]
optikai kábel