A Balatonon jótékonykodik az EPAM

MinecraftA Minecraft játékban a gyermekek szabadon átalakíthatják a körülöttük lévő világot, egyedi szabályokat és építményeket alkotva. A játék túlmutat a kreatív építésen és túlélésen, hiszen a segítségével például elsajátíthatják a programozás alapjait, elkészítve a saját játékukat a játékon belül. A Nyári HelloWorld Minecraft táborban a házigazdák megmutatják, mindez miként lehetséges, ráadásul a globálisan is kuriózumnak számító kezdeményezéshez Magyarország egyik legnagyobb fejlesztőcége, az EPAM is csatlakozott. A tábor a Balatonon várja az érdeklődőket, augusztus 7-től 12-ig, központja a balatonlellei Part Hotel.

Az EPAM jótékonysági akciót is indított a táborhoz kapcsolódóan: felajánlotta, hogy az SOS – GYERMEKFALU MAGYARORSZÁGI ALAPÍTVÁNYÁNAK négy gyermekét ingyenesen táboroztatja a Balatonon. A Burattino Alapítványnak (általános, közép- és szakképző iskola, illetve gyermekotthon) korábbi, budapesti táborába ajánlott fel a cég négy helyet.

Ez is érdekes

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Már a sima webezés is megfertpőzeti az androidos mobilokat

pén aug 12 , 2016
Az androidos telefonok a készülékeket zárolni képes zsaroló kártevővel fertőződhetnek meg, és ehhez elegendő egy fertőzött weboldal felkeresése – hívja fel a figyelmet a G Data. Az androidos telefonok és tabletek megfertőződéséhez eddig szükség volt arra, hogy a felhasználó egy jellemzően ismeretlen forrásból származó kártékony alkalmazást telepítsen. A bűnözők azonban […]
ransomware