A-bajonettes α68-as fényképezőgép a Sonytól

sony-αA Sony új α68 (ILCA-68) fényképezőgépe még kreatívabb lehetőségeket kínál az A-bajonettes objektíveket használó fotósoknak. Az új készülék az α77 II fényképezőgéptől örökölte profi tulajdonságait, így megtalálható benne a Sony 4D fókusz rendszere, amely a gyártó szerint bármilyen körülmények között kivételes AF teljesítményt nyújt, – még EV-2 szintű gyenge fényviszonyok közt is, amellyel már más fényképezőgépek javában küszködnek.

A fázisérzékelő rendszer nem kevesebb, mint 79 fókuszponttal dolgozik, ami tartalmaz 15 keresztpontot, és egy külön F2.8-as AF érzékelőpontot a homályosan megvilágított képekhez. Ezek együtt gyors és széles AF lefedettséget biztosítanak, a prediktív követéssel pedig könnyedén szemmel tarthatjuk a gyorsan mozgó alanyokat. A Sony egyedi féligáteresztő tükör technológiájának köszönhetően az ɑ68 folyamatos AF követésre képes egészen 8 képkocka/másodperces sorozatfényképezésig. A Sony új α68 A-bajonettes, cserélhető objektíves fényképezőgépe várhatóan 2016 márciusától lesz elérhető.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

A Játékszigetnek bejött a fekete péntek

hét nov 9 , 2015
Az ajándékozási cikkek köre lényegesen nem változik, nagyobbrészt különböző könyv, játék, műszaki cikk, számítástechnika, elektronikai termék ruhaféle, háztartási felszerelés, lesz a fenyőfák alatt. Mindezek közül a játékboltok forgalma a leginkább szezonális, a Formatex Kft. szerint a Játéksziget játékboltok éves forgalmának akár hatvan-hetven százaléka is befolyhat az év végi ünnepek kapcsán. […]

Friss, ropogós