8,2 millió beltéri helyzetmeghatározásra

labirintus8 253 520 millió forint uniós támogatást nyert el a DevKi Műszaki Fejlesztő és Szolgáltató Kft. A 100 százalékos támogatásban részesült vállalkozás a fejlesztés során egy beltéri, mobil helyzetmeghatározás követelményrendszerének és alapvető elvárásainak lefektetését és egy prototípus elkészítését tűzte ki célul.

A megoldás és követelményrendszer leginkább a kiskereskedelem és magán felhasználás területen jellemző igényekre alapoz és jelenthet megoldást. Fő célcsoport a kereskedelmi vállalkozások, vendéglátóhelyek, társasházak, paneltömbök, irodaházak, bevásárló központok, ahol nap, mint nap megfordulva nehezen tájékozódunk. Ezen tájékozódáshoz nyújt segítséget a társaság által összeállított és majdan mobileszközön futtatható megoldás. A projekt csak ezen megoldások alapjainak lefektetésére nyújtott lehetőséget.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Magic: feszegetik a vállalati mobilfejlesztés biztonsági kérdéseit

sze máj 14 , 2014
A Magic Magyarország Kft. idén is konferenciát szervez – “Az integrált mobilitás” címmel, amelyet a Larus Rendezvényközpontban rendeznek június 10-én. Az eseményen olyan témák kerülnek előtérbe, amelyek idén az it-világban a szervezők szerint kulcsfontosságúak lehetnek. A konferencián a jelenlegi innovációs stratégiákról, pályázati lehetőségekről és támogatásokról tart előadást Korányi László, a Nemzeti […]
posta