5G: most, hogy a Huawei egyre több országból kiszorul, hasít az Ericsson

Börje Ekholm, az Ericsson elnök-vezérigazgatójaAz Ericsson aláírta a századik távközlési szolgáltatóval kötött kereskedelmi 5G szerződését. A száz szerződés közül 56 már üzemel. Az Ericsson Magyarországon is megkötött már hasonló megállapodást, a Magyar Telekom kereskedelmi 5G hálózata az Ericsson harmincadik élő hálózatindítása volt a világon. A társaság a századik kereskedelmi 5G szerződést a szlovén Telekom Slovenije távközlési szolgáltatóval írta alá. Az Ericsson szerződései, az Ericsson Radio System és az Ericsson Core hálózati portfolió termékeire és szolgáltatásaira támaszkodva, a rádió hozzáférési hálózatok (RAN) és maghálózatok telepítésére szólnak. Az 5G telepítések során az Ericsson NSA (non-standalone), SA (standalone) és spektrum-megosztási (Ericsson Spectrum Sharing) technológiát, valamint az Ericsson dual-mode 5G Core-ra támaszkodó, felhő-natív megoldásokat egyaránt kínál. Az Ericsson magas, közép és alacsony frekvenciasávon is telepített már 5G hálózatokat városi, elővárosi és vidéki környezetben, a mobilszélessáv és a helyhez kötött vezeték nélküli hozzáférés (FWA) támogatására.

“Az Ericsson 5G technológiájának fejlesztése során kezdettől fogva az ügyfelek igényei játszottak központi szerepet a portfólió kialakításában. Büszkék vagyunk rá, hogy elkötelezettségünk eredményeként, világszerte már száz távközlési szolgáltató választotta a mi technológiánkat ahhoz, hogy sikerrel kiaknázhassák az 5G nyújtotta előnyöket. Működésünk során továbbra is ügyfeleinket helyezzük a középpontba, segítve őket, hogy az 5G kínálta előnyöket, mint kritikus fontosságú nemzeti infrastruktúrát biztosíthassák előfizetőik, az ipar, a társadalom és az országok számára” – mondta el Börje Ekholm, az Ericsson elnök-vezérigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Romhány: a jogi digitalizáció bevett gyakorlattá válik

pén aug 14 , 2020
Az online szerződéskötés és az elektronikus aláírások használata már nem csak költségcsökkentő tényező, hanem a fizikai, földrajzi és karanténhelyzet miatt korlátokon túlmutató szolgáltatásként bevett gyakorlattá vált — állítja Romhány Gergely, a TrustChain Systems Kft. ügyvezetője. A digitalizációhoz szükséges technológia, alapinfrastruktúra már a pandémia előtt is a cégek rendelkezésére állt, mégis […]
Mesterséges intelligencia

Friss, ropogós