5G alapú irodai internet a Yetteltől

Fülöp Gábor, a Yettel Magyarország üzleti értékesítési és marketing igazgatójaA Yettel IrodaNet Pro néven a magyar kis- és középvállalkozások számára is elérhetővé teszi a hagyományos, vezetékes internethez hasonló, azt kiváltó 5G-s szolgáltatását.

A kifejezetten a hazai KKV szektor számára létrehozott IrodaNet Pro szolgáltatás 5G mobilhálózatra csatlakozó eszköz (wi-fi router) segítségével biztosít korlátlan adatforgalmat, akár a vezetékes hálózatoknál ismert 1000 Mbit/s letöltési sebességgel. A Yettel elsősorban azokat a vállalkozásokat célozta meg a csomaggal, ahol egyszerre több eszköznél is szükség lehet gyors netkapcsolatra, és szeretnék elkerülni a kábeles internettel járó, sokszor bonyolultabb bekötési lépéseket, megoldásokat.

“Az 5G megjelenése előtt sokak számára nem voltak megfoghatók az új technológiai előnyei. Mostanra megjelent legalább egy olyan termékcsalád a piacon, ami kézzelfoghatóvá teszi az 5G gyakorlati jelentőségét. Mobilon már egyre többen élvezhetik az 5G-sebesség előnyeit, ám a kifejezetten 5G alapú otthoni és irodai internetcsomagok, a fixed wireless access megoldások az elsők, amik azért jöhettek létre, mert az 5G már stabilan itt van velünk” – mondta Fülöp Gábor, a Yettel Magyarország üzleti értékesítési és marketing igazgatója.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Oroszország lett a célkeresztben

szo jún 4 , 2022
Az ESET közzétette az Ukrajnában zajló, és a szakembereik által kielemzett és elhárított, a háborúhoz köthető kibertámadásokat. Ezek közé tartozik a hírhedt Industroyer malware feltámadása, ami nagyfeszültségű elektromos állomásokat vesz célba. Röviddel az orosz invázió előtt az ESET telemetriai adatai a Távoli Asztali Protokoll (Remote Desktop Protocol, RDP) támadások jelentős, 43 […]
malware

Friss, ropogós