4iG: 900 milló két évi adatbázis-üzemeltetésért

A Nemzeti Fejlesztési Programiroda verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárásán a 4iG Nyrt. ajánlatát nyertesként hirdették ki – tette közzé az informatikai társaság a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A tájékoztatás szerint az Országos közhiteles víziközmű adatbázis (Vikka), valamint az Integrált közcélú víziközmű adatbázis (IKVA) elnevezésű projekt keretében megvalósult szakrendszerek alkalmazás üzemeltetési feladatainak komplex ellátása volt a közbeszerzési eljárás tárgya. A szerződéskötési moratórium február 8-án jár le, de tekintettel a hétvégére, február 10-e a lejárat napja. Az eljárás összértéke 906,624 millió forint plusz áfa, a szolgáltatás megvalósításának ideje 24 hónap.

Az Integrált közcélú víziközmű adatbázist tizmilliárd forintárt az NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft., mint projektgazda, valamint a vállalkozói konzorcium tagjai: a T-Systems Magyarország Zrt. konzorciumvezetőként, a Geodézia Geodéziai és Térképészeti Zrt. és a CH- PLUSSZ Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. konzorciumi tagok készítették el 2015 június 30-ra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Bevételi rekordot ért el az Apple első pénzügyi negyedévében

ked febr 4 , 2020
Rekorderedménnyel zárta pénzügyi éve első negyedévét az Apple Inc. a cég honlapján publikált mérlegbeszámoló alapján. Az Apple 2020-as pénzügyi éve első negyedévét (2019 negyedik naptári negyedévét) 91,8 milliárd dollár, a valaha elért legnagyobb értékesítési árbevétellel zárta, ami kilenc százalékkal magasabb az egy évvel korábbi 84,3 milliárd dollárnál. A karácsonyi forgalmat […]
Apple MacIntosh