4iG: 1,3 milliárd forint értékű közbeszerzési szerződést kötött

A 4iG Nyrt. kedden nettó 1,297 milliárd forint értékű szerződést írt alá a NISZ Nemzeti Infókommunikációs Szolgáltató Zrt.-vel – közölte a társaság. A NISZ a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) által a LicensePort Zrt., a 4iG Nyrt., a CompuTREND Zrt., a Delta Systems Kft., a Grepton Zrt., az EXE Magyarország Zrt. és a TRACO Zrt. alkotta konzorciummal megkötött keretmegállapodás második része alapján, a verseny újranyitásával folytatott le közbeszerzést. A megkötött szerződés alapján a 4iG nettó 1,297 milliárd forint értékben szállíthat Oracle licenszeket és az ahhoz szükséges gyártói terméktámogatást a NISZ-nek, illetve háttérintézményeinek. A 4iG az Oracle kiemelt partnere, a magyar it-nagyvállalat átfogó és naprakész technológiai ismeretével teljes körű szolgáltatást nyújt a világcég üzleti megoldásainak tervezésében, kiépítésében, telepítésében, üzemeltetésében és támogatásában – írja közleményében a cég.

(Épp egy éve került nyilvánosságra, hogy szerződést bontott a legnagyobb alvállalkozóival -köztük a 4iG leányvállalatával a Humansofttal-, az úgynevezett LAR-partnereivel a Microsoft hazai képviselete, mivel több állami közbeszerzési szerződést is aggályosnak találtak. A -szerk- megj.)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szűts: meg kell tanítani a gyerekeknek hogyan használják a közösségi médiát

csü máj 23 , 2019
A gyerekeket meg kell tanítani arra, hogy miként használják a közösségi médiát, és ebben a tanároknak nagy szerepük van – mondta Szűts Zoltán médiakutató, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem docense. A szakértő elmondta, az internet az első olyan technológia, amit a gyerekek jobban használnak, mint a felnőttek, ugyanakkor kevésbé […]
Facebook

És még ez is...