4G: a Telenor felvette a kesztyűt

 

Alig több mint egy évvel a számítógépekre elérhető 4G szolgáltatás bevezetése után, a Telenor mától okostelefonokon is elérhetővé teszi a technológiát. Bevezető akcióként a Hipernet 4G nevet kapott szolgáltatás minden, hang- és adatszolgáltatást is magában foglaló előfizetéses tarifával, továbbá mobiltelefonon havidíjas adatcsomaggal és 4G-képes telefonnal rendelkező ügyfél számára használható, bármilyen külön díj megfizetése nélkül. Az ügyfelek az év végéig tesztelhetik és próbálhatják ki a Hipernet 4G hálózatot. A Hipernet 4G elméleti maximális letöltési sebessége 86,4 Mbps, míg a feltöltési 43,2 Mbps. A Hipernet 4G használatához egy korszerű, úgynevezett USIM kártya szükséges, amelyet mintegy fél éve biztosít új mobiltelefon előfizetésekhez a szolgáltató. Azon ügyfelek, akik ki szeretnék használni a minden korábbinál gyorsabb mobilnetben rejlő lehetőségeket, díjmentesen cserélhetik be régi SIM-kártyájukat az új típusra a Telenor boltjaiban és partner üzleteiben – az érdeklődők a 1220 telefonos ügyfélszolgálattól kérdezhetik le jelenleg használt SIM-kártyájuk típusát. Szeptember 3-tól december 31-ig a Hipernet 4G kizárólag olyan előfizetéses ügyfelek számára érhető el, akik adat- és hangszolgáltatást egyaránt tartalmazó tarifára fizettek elő, vagy kizárólag hangszolgáltatást tartalmazó tarifájuk mellé külön havi adatkeretet vásároltak.

A Magyar Telekom tavaly december óta forgalmaz olyan okostelefonokat, amelyek arra alkalmas díjcsomag esetén a lefedettségi területen belül csatlakozni tudnak a 4G/LTE hálózathoz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

LG zsebnyomtatóval aratna

sze szept 4 , 2013
  Az LG Electronics (LG) PD233-as Pocket Photo intelligens, hordozható fotónyomtatója Magyarországon is megvehető. A  Pocket Photo 5×7,6 cm nagyságban, vezeték nélküli kapcsolat segítségével képes nyomtatni, Android vagy iOS operációs rendszerű mobilkészülékről. Az LG Pocket Photo a jelenleg kapható legkisebb és legkönnyebb hordozható fotónyomtatók egyike: mérete csupán 72 x 120 […]
ZX-81