3M: Bereznyák az élen

Bereznyák György 3MÚj cégvezetőt, Bereznyák Györgyöt nevezte ki a 3M Hungária Kereskedelmi Kft. élére a cég regionális vezetése októbertől – közölte a technológiai vállalat. A magyarországi képviselet vezetője párhuzamosan a cég regionális vevőszolgálati vezetői feladatait is ellátja. Az anyavállalat globálisan hetven országban van jelen, kilencvenezer embert foglalkoztat. A harmadik negyedévben eladásai globális szinten 8,9 milliárd dollárt tettek ki, ami hét százalékkal meghaladja az egy évvel korábbi szintet – olvasható negyedéves jelentésükben. Tavaly globálisan 32,1 milliárd dollár volt a forgalma a cégnek.

A magyar leányvállalat tavaly egy híján nyolcvan főt foglalkoztatott. Az értékesítés nettó árbevétele szinte azonos volt a korábbi forgalommal, két éve 10,6, tavaly 10,8 milliárd forint volt.  Az üzleti tevékenység eredménye azonban szinte fillére pontosan megfeleződött, a korábbi 702 milliós nyereség 354 millióra apadt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Válasz mindenkinek, avagy így kerüljük el a leggyakoribb e-mail küldési bakikat! II.

hét nov 8 , 2021
Az e-mail továbbra is az egyik elsődleges kommunikációs csatorna, mind személyes, mind szakmai életünkben. Mégis, gyakran kárt okozunk magunknak az e-mailek használata során. Íme a leggyakoribb hibák, amelyeket az e-mailekkel kapcsolatban elkövetünk, és hogy mit tegyünk azért, hogy elkerüljük őket. Az e -mail létrehozásakor a „Címzett” mezőn kívül egy „Másolatot […]