3D nyomtatásban jelentette be együttműködését a Thermaltake és a 3D Hubs

3dprintA Thermaltake és a 3D Hubs bejelentették együttműködésüket, hogy a modderek és a hobbi felhasználók számára egy gyorsabb és költséghatékonyabb elérést biztosítsanak a 3D nyomtatási technológiához.

A tajvani székhelyű Thermaltake már 2015 óta a „Maker Movement” programján keresztül támogatta ezt a törekvést. A 3DMakers.thermaltake.com az első 3D-s nyomtatott pc-platform, amit 2016 februárjában indítottak útjára. Az amszterdami 3D Hubs szolgáltatóval a szoros együttműködés részeként földrajzi határok nélkül, az egész világon elérhetővé teszik bárki számára a 3D nyomtatott PC alkatrészeket.

A Thermaltake 3D Makers célja, hogy a felhasználókat „zöld” technológiák – mint a 3D nyomtatás – használatára, valamint egyedi stílusú számítógépek megalkotására ösztönözzék a „Maker Movement” program keretében, illetve, hogy 3D terveiket megoszthassák más modderekkel is a világ másik felén. “Reméljük, hogy minden felhasználónk örömmel fogadja új törekvésünket és részt vesznek abban az új értékteremtő folyamatban, ami a 3D Makers együttműködés keretében létrejött a Thermaltake és a 3D Hubs között” – nyilatkozta Kenny Lin, a Thermaltake vezérigazgatója és a felügyelőbizottság elnöke.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

AOC: itt a 240 Hz-es képfrissítésű AGON gaming monitor

pén nov 25 , 2016
Az AOC monitorgyártó bejelentette eddigi leggyorsabb, TN paneles monitorját: az AGON AG251FZ kijelzőt. A 25 hüvelykes kijelző 240 Hz-es képfrissítést és pusztán egy ms válaszidőt nyújt a számítógépes játékok és az e-sport legelkötelezettebb rajongói számára, amellyel nemcsak természetes mozgásélményt biztosít a gyorsan változó játékkörnyezetben, hanem egyenletes játékélményt is, mindenfajta bemozdulás […]
monitor

És még ez is...