325 millió forinttal támogatjuk Metal Shredder terjeszkedését

Török András Metal Shredder Hungary Kft.Magyarország polgárai 325 millió forinttal támogatják Metal Shredder Hungary Kft. vajdasági terjeszkedését.

Új üzemet épít a Metal Shredder a Vajdaságban, a nemesfém tartalmú elektronikai hulladékok újrahasznosításával foglalkozó magyar cég. A társaság az 546 millió forintos beruházáshoz 325 millió forint kormányzati támogatásban részesül. Török András, a társaság ügyvezető igazgatója elmondta: a cég több mint egy évtizede része a magyar hulladékgazdálkodási iparnak, több eljárása iparjogvédelem alatt áll. Napelemek, lítium akkumulátorok feldolgozását is tervezik kifejleszteni, több projektjük van folyamatban.

A cég a nyilvános adatok szerint 2019-ben egymilliárd forint árbevételt ért el az előző évi 929 millió forint után. Adózott nyeresége pedig egy év alatt húszról 56 millió forintra nőtt. A cég nemesfém-tartalmú elektronikai hulladék begyűjtésével és selejtezett röntgenfilmek feldolgozásával foglalkozik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A KSH jelenti: nagyot nőtt a mobiladat-forgalom

pén márc 19 , 2021
A magyarországi mobilhálózat adatforgalma továbbra is folyamatosan nő, tavaly a negyedik negyedévben másfélszerese volt az egy évvel korábbinak, 167 petabyte; az adatforgalom 93 százaléka a 4G-LTE-rendszeren keresztül zajlott – derül ki a KSH negyedéves ágazati jelentéséből. A jelentés szerint az internet-előfizetésekből származó negyedévi bevételváltozás számottevően felülmúlta az előfizetésszám bővülését. A […]
mobiltelefon

És még ez is...