300 millió: Komló módosította a Magyar Telekommal kötött szerződését

telefonMódosította a Komlói Közös Önkormányzati Hivatal a Magyar Telekom Nyrt.-vel mobil telekommunikációs szolgáltatások biztosítására kötött szerződését. A szerződés mostantól négyszáz darab + ötven százalék hívásfogadásra és mobilinternet elérésre alkalmas SIM kártya beszerzéséről szól, úgynevezett vezetői konstrukció keretében, valamint négyezer darab + ötven százalék hívásfogadásra és mobilinternet elérésre alkalmas SIM kártya beszerzéséről partneri konstrukció keretében. A dolgozói konstrukcióba tartozó díjcsomagok mellé – igény esetén – a Magyar Telekomnak két gigabájt adatmennyiséget tartalmazó mobilinternet csomagot kell biztosítania havi nettó 1000 forintért. A szerződés értéke 300 millió forint.

A szerződést azért módosították, mert a társelőfizetők körében szereplő Komló-Víz Kft. helyére a Baranya-Víz Zrt. került. Mint a Közbeszerzési értesítőben megjelent, 2015. január 1-től a Komló-Víz Kft. általános jogutódja a Baranya-Víz Zrt. A Komló-Víz Kft. dolgozóinak többsége munkajogi jogutódlással átkerült a Baranya-Víz Zrt.-be, s mivel az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok körében a Baranya-Víz Zrt. jelentősen több főt foglalkoztat a Komló-Víz Kft.-nél, indokolt a mobil távközlési szolgáltatási szerződés módosítása, oly módon, hogy Társelőfizetőként a Komló-Víz Kft. helyébe a Baranya-Víz Zrt. lép.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nyolcéves vírus a toplistán

pén jan 29 , 2016
Az ESET ismét összeéllíttta havi vírusriportját. A legelterjedtebb kártevők toplistáját immár bő fél éve a Win32/Bundpil féreg vezeti, amely külső adathordozókon terjedve valódi károkozásra is képes, hiszen a meghajtóinkról mind a futtatható, mind pedig a mentési Backup állományainkat törölheti. Második helyen egy újoncot fedezhetünk fel a decemberi összesítés során. A […]
vírus