Magic: feszegetik a vállalati mobilfejlesztés biztonsági kérdéseit

postaA Magic Magyarország Kft. idén is konferenciát szervez – „Az integrált mobilitás” címmel, amelyet a Larus Rendezvényközpontban rendeznek június 10-én. Az eseményen olyan témák kerülnek előtérbe, amelyek idén az it-világban a szervezők szerint kulcsfontosságúak lehetnek.

A konferencián a jelenlegi innovációs stratégiákról, pályázati lehetőségekről és támogatásokról tart előadást Korányi László, a Nemzeti Innovációs Hivatal elnök-helyettese.

Bemutatják, hogy miként segítették a Magic termékei a Magyar Posta Zrt. informatikai megújulását, és feszegetni fogják a vállalati mobilfejlesztés biztonsági kérdéseit. A résztvevők megtudhatják, hogy mi a leggyorsabb módja különböző vállalati irányítási rendszerek integrációjának.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új, minden korábbinál csodásabb eszközöket mutatott be a Lenovo

sze máj 14 , 2014
ShareTweetPinShareA Lenovo bejelentett két új, minden eddiginél pompásabb eszközt: a ThinkStation P300 munkaállomás kiemelkedő teljesítményt és használhatóságot kínál elérhető áron (olcsón?), míg a Lenovo tízhüvelykes, több üzemmódú, prémium üzleti tabletje, a ThinkPad 10 használata tiszta száraz, pc-használathoz hasonló élményt nyújt. A ThinkPad 10-et nagy pontosságú digitalizáló tollal (a folyóírással történő […]
IBM Thinkpad laptop

És még ez is...