2020 után is dinamikus növekedést tervez a 4iG

Kimagaslóan eredményes évre számít a 4iG Nyrt., mivel jelenleg 23 milliárd forint szerződésállománnyal rendelkezik – tette közzé az informatikai társaság. Összehasonlításképpen közölték, hogy a 2019-re vonatkozó szerződéskötés értéke az előző év februárjában 11 milliárd forint volt. A tájékoztatás szerint a 4iG célja, hogy a következő két évben a magyar informatikai piac első számú integrátor vállalatává váljon. A vállalat növekedésének üteme idén várhatóan húsz százalék feletti lesz, és a 2020-at követően hasonlóan dinamikus éves növekedésre számítanak. A növekedési várakozások organikusak, amit a tervezett akvizíciók tovább növelhetnek. A 4iG középtávú (két-három éves) célja a nyolc-tíz százalékos EBITDA árrés elérése.

A 4iG múlt pénteken tette közzé, hogy fennállásának legsikeresebb évét zárta tavaly, a társaság árbevétele meghaladta a 41 milliárd forintot, adózás, kamatfizetés és értékcsökkenési leírás előtti eredménye (EBITDA) elérte 4,065 milliárd forintot, adózott eredménye pedig 2,8 milliárd forint fölé ugrott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

És tessék: ismét nagy összegű közbeszerzést nyert a 4iG

csü márc 12 , 2020
ShareTweetPinShareA Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) verseny-újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljárásán a 4iG Nyrt. ajánlatát nyertesként hirdették ki, a szerződéskötési moratórium március 16-án jár le – tette közzé az informatikai társaság. A közlemény szerint a beszerzés célja az adóhivatal által használt HP Service Manager eszközzel támogatott szolgáltatás menedzsment folyamatok bővítése, […]
dollár

És még ez is...