2015: fura idők jönnek IV.

smart-homeA Samsung szerint 2015-ben és azt követően öt technológiai trend határozza majd meg a mindennapi életünket. A társaság a következő technológiai trendek előretörését várja 2015-ben.

Az automatizált otthoni rendszerek már nem számítanak kocka dolognak, sőt egyenesen sikkesek. Ötből két ember már most is rendelkezik valamilyen automatizált készülékkel az otthonában, ezek közül a fűtés, légkondicionálás (22 százalék) és a szórakoztatóelektronikai készülékek (16 százalék) a legnépszerűbbek. A Samsung előrejelzései szerint, ahogy egyre egyszerűbbé válik az otthonok automatizálása, egyre több ember fogja majd ezt használni. A különböző háztartási eszközök irányítása és beállítása folyamatosan könnyebbé és hatékonyabbá válik. A cross platform funkciók, mint például a Samsung SmartThings, egyre inkább kifinomulttá válnak, használatuk pedig hihetetlenül egyszerű, így a felhasználók az okostelefonjukra letöltött alkalmazás segítségével otthonukat is okossá tehetik – akár távolról is könnyedén irányítva az otthoni készülékeket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

Nem lesz meglepetés a fa alatt

sze dec 24 , 2014
A Magyar Cetelem Bank szakértői szerint a műszaki cikkek közül – az elmúlt évhez hasonlóan – idén is az LCD-tévék, az okostelefonok és a táblagépek lesznek a legnépszerűbbek. Az átlagos igényelt hitelösszeg – személyesen vagy online igénylés esetén is – jóval meghaladja a százezer forintot. Érdekesség, hogy azok között az internetes […]
karácsony ünnepe