2015: fura idők jönnek III.

bezart-uzletA Samsung szerint 2015-ben és azt követően öt technológiai trend határozza majd meg a mindennapi életünket. A társaság a következő technológiai trendek előretörését várja 2015-ben.

A virtuális valóság és a kijelzők innovatív használata hamarosan elvezet a digitális üzletek korához. Tagadhatatlan, hogy a legforgalmasabb főutcák képét a különböző nemzetközi üzletláncok formálják, azonban a világ vezető pénzügyi tanácsadócége, a PwC szerint az Egyesült Királyságban naponta 16 üzletet zártak be 2014 első felében. A legkiemelkedőbb helyeken található üzlethelyiségek bérleti díja igen magas, arról nem is beszélve, hogy gyakran mindezért nem is kap olyan nagy teret a kereskedő, így elég kreatívnak kell lennie ahhoz, hogy a teljes választékot megmutassa, – amelyhez a falakon elhelyezett interaktív kijelzők és táblagépek nyújtanak számukra ideális megoldást. Az ideiglenes, pop-up üzletek sem fognak kimenni a divatból, sőt a virtualitással egy modernebb korszakukhoz érkeznek. A virtuális valóságnak köszönhetően átléphetjük a kiskereskedések határait, és akár a nagyobb, értékesebb termékek – autók vagy éppen utazások – között is tehetünk egy virtuális sétát. Sőt az alkalmazottak képzésében is újabb lehetőséget nyit meg a technológia a kiskereskedők számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szolgáltatássá válnak a biztonságtechnikai rendszerek

ked dec 23 , 2014
ShareTweetPinShareA biztonságtechnikai iparág a kedvezőtlen gazdasági folyamatok dacára is folyamatos növekedést mutat, évente közel hét százalékos növekedésről számolnak be a nemzetközi piackutatók. Éppen ezért az egyik legnagyobb innovációs erővel rendelkező szakterületként tartják számon világszerte, ahol évről évre frissülő informatikai és műszaki trendekről lehet beszámolni. “Bár a biztonságtechnológia kapcsán beszélhetünk általános tendenciákról, […]
felhő

És még ez is...