2014 legfontosabb fogyasztói trendjei I.

mobilchildAz Ericsson ConsumerLab azonosította 2014 és az azt követő időszak legfontosabb fogyasztói trendjeit. A ConsumerLab előrejelzése több mint 15 év kutatási tapasztalataira épít, és a felhasználók értékpreferenciáit, viselkedését vizsgálja, illetve azt, miként is használják az infokommunikációs termékeket, szolgáltatásokat.

1. Az alkalmazások megváltoztatják a társadalmat. Az okostelefonok gyors, globális terjedése gyökeresen átalakította a kommunikációt és az internethasználatot. Most a gyorsan változó okostelefon-használatnak egy új szakaszába lépünk be, és az emberek a társadalom minden rétegében az alkalmazásokat keresik. Ez mindenre igaz, a vásárlástól és a napköziotthonos gondozástól kezdve, a hatóságokkal folytatott kommunikációig és a közlekedésig. Az alkalmazások fontosabbá válnak, mint maga a telefon márkája vagy típusa.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Így óvhatod a csemetéd az Xboxtól

ked dec 17 , 2013
ShareTweetPinShareMagyarország egyik legnépszerűbb játékkonzolja az Xbox 360, amely számos háztartás nappalijában vagy gyerekszobájában megtalálható — áll a gyártó Microsoft közleményében. Az Xbox 360 konzol és a hozzá kapcsolódó Xbox Live szolgáltatás egyaránt lehetőséget nyújt arra, hogy a szülők korlátozzák gyermekeik éppen kialakuló rossz szokásait. A szülői felügyelettel a következő lehetőségek […]

És még ez is...