1,7 millió ügyfelét ajándékozza meg a Magyar Telekom

A Magyar Telekom november 15-én minden lakossági feltöltőkártyás ügyfelének egyszeri 4 GB adatot biztosít, amelyet fél éven belül használhat fel. A vállalat bízik abban, hogy lépésével még több olyan ügyfele számára teszi vonzóvá az internet világát, akik eddig még csak latolgatták a belépést, a mobilinternetet korábban is használó ügyfelei számára pedig még több lehetőséget nyújt. A promóciós adatmennyiséget hozzávetőleg 1,7 millió ügyfél veheti igénybe. Az aktiválásról az érintett ügyfeleknek sms-ben küld értesítést a vállalat.

„Elkötelezettek vagyunk abban, hogy szemléletváltás következzen be a magyar társadalomban, ugyanis a digitalizáció új hozzáállást és új készségeket kíván meg mindannyiunktól. A digitalizáció eszköztára csak akkor szolgálja az egyéni fejlődést, ha együtt jár egyfajta nyitottsággal, bátor és a tettrekész hozzáállással. Ideje leszámolni a negatív és visszahúzó gondolatokkal. A megfelelő hozzáállással, a digitális világ eszközeit segítségül hívva bármit elérhetünk, bármit megváltoztathatunk” – nyilatkozta Szabó Béla Attila, a társaság márka és lakossági kommunikációs igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Next Post

MÁV: már több mint félmillió jegyet vásároltak a Vonatinfóval

ked nov 20 , 2018
Több mint félmillió menetjegy kelt el júniustól novemberig a jegyvásárlási funkcióval is kibővített Vonatinfó mobilalkalmazáson keresztül – közölte a MÁV. A közlemény szerint az elektronikus jegyváltás népszerűsége – a gyorsaság és a kényelem mellett – a tízszázalékos kedvezménynek is köszönhető: csaknem 750 millió forintot takarítottak meg az utasok az alkalmazás […]
Vonat, MÁV, gyerek

Friss, ropogós