“Szélesvásznú” gamer monitor érkezett a Samsungtól

A Samsung Magyarországon is bemutatta minden eddiginél szélesebb, 49 colos képátmérőjű ívelt, CHG90 monitorát. A világ legnagyobb gamer monitora mellett megérkezett a Samsung 27 és 31,5 colos, ívelt CHG70 monitora is a magyar vásárlókhoz.

A gyártó szerint életre kelnek a képek és a legapróbb részletek is hangsúlyt kapnak az eddig csak televíziókra jellemző HDR képmegjelenítésre is képes QLED monitorokon. Mind a CHG90, mind pedig a CHG70 monitor a Samsung quantum dot technológiájára épül, amely elsőként a QLED televíziók termékcsaládjában mutatkozott be a 2017-es CES-en. A QLED quantum dot technológia képpontjai újfajta fémmagra épülnek, és az így megjeleníthető színek lefedik az sRGB színspektrum 125 százalékát, illetve a filmiparban használatos Digital Cinema Initiatives (DCI-P3) szabvány 95 százalékát. Ez minden eddiginél nagyobb színgazdagságot, valamint tűéles és pontos képmegjelenítést garantál a számtalan színárnyalat mindegyikében.

A világ legszélesebb monitorával a gamerek azt érezhetik, hogy a játéktér szinte körülöleli őket. A Samsung CHG90 32:9 képarányú kijelzője 3840×1080 pixeles felbontással dupla Full HD (DPHD) képmegjelenítésre képes. Így szó szerint nagyobb teret kínál a játékosoknak, köszönhetően az ipari szabványokat is meghaladó, 49 colos képátmérőjű szélességének. A CHG90 monitor 1,800R értékű íve és ultraszéles, 178°-os betekintési szöge a legkülönbözőbb nézőpontokból is tökéletes képminőséget garantál — olvasható a Samsung közleményében. A készülék képfrissítési frekvenciája (144 Hz), a válaszideje 1 ms.

One Comment
  1. LC49HG90DMUXEN cikknéven csaknem bruttó 400,000- Ft-ért korlátlanul (azaz a doboz nem tartalmaz korlátot, viszot 3 db vételekor is ugyanaz az egységár) kapható az itthoni wepshopokban. Mert megérdemeltük.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.