Példás: a Magyar Telekom szerint Ákos vállalahatatlan

Kovacs-Akos-enekesSzerződés bontott Ákossal a Magyar Telekom, ezt a kommunikációs cég sajtóosztálya erősítette meg az Indexnek. Az énekes nemrég az Echo TV-ben beszélt arról, hogy szerinte a nőknek nem dolguk annyit keresni, mint a férfiaknak, és a női egyenjogúság nem egyezik a normalitással. Az énekes ma és holnap is nagykoncertre készül a Budapest Arénában, amit az előadó egyik főszponzora, a Magyar Telekom is támogatott volna. „A Magyar Telekom Csoport szerződést bontott Ákossal, erről az előadóművészt ma délelőtt írásban tájékoztattuk.

A Magyar Telekom Csoport elkötelezett abban, hogy nőknek és férfiaknak egyaránt azonos munkafeltételeket és karrierlehetőséget biztosítson és minden körülmények között fenntartsa a vállalaton belüli nemi egyenjogúságot. Emellett kiemelt figyelmet fordít arra, hogy támogasson olyan kezdeményezéseket, sőt indítson olyan önálló programokat, amelyek lebontják a meglévő társadalmi és nemi akadályokat a munkaerőpiacon, és egyenlő feltételek és lehetőségek mellett teszik lehetővé mind a nők, mind a férfiak számára a magánéletben, és a munkában egyaránt sikeres élet megvalósítását” – írta az Index megkeresésére a Magyar Telekom sajtóosztálya.

3 Comments
    • Egy nagy konszern magyar része… az pedig igy Magyar Telekom…. magyarabb mint az az offshore cég aki az állampolgárságot árulja vagy mint ahova Vajna viszi a kaszinóbevételeit….

  1. Ákosnak még ismerkednie kell a nyugati kultúrkör mentalitásával, hogy megfeleljen az egyenjogúság tiszteletben tartásának és emberileg elvárható normáinak. Kemény lecke, de éppen ideje megtanulni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.