Nagy-nagy megtisztelteés érte az ABB Kft.-t

Tanja-Vainio-ABBAz ABB Kft. az automatizálás és energetika területén piacvezető svéd-svájci ABB hazai leányvállalata a múlt évet követően 2016-ban ismét elnyerte a Business Superbrands díjat. “Nagyon nagy megtiszteltetés cégünk számára, hogy idén, immár másodjára elnyertük a Business Superbrands díjat. A díj megerősíti pozícióinkat a hazai piacon: ügyfeleink felé jelzésértékű, hogy az ABB egy erős márka, amely innovatív megoldásaival segíti őket, hogy fenntartható eszközökkel növeljék termelékenységüket” — mondta el Tanja Vainio, az ABB Kft. ügyvezetője.

2013-ban az ABB Kft. nyerte el a kis- és középvállalkozások kategóriájában a “Telenor Etikus Vállalat Díj” elismerést. A díjat a Transparency International Hungary és a Telenor közösen hozta létre a vállalatok etikus működés iránti elkötelezettségének és erőfeszítéseinek elismerésére. 2015-ben az ABB Kft. megkapta az Első Közép-Kelet Európai Gyógyszeripari kiválósági díjat (1st CEE Pharmaceutical Manufacturing Excellence Award) megoldásszállító kategóriában. A díjat a vállalat a Richter Gedeon Nyrt. biotechnológiai üzeme számára szállított automatizálási és felügyeleti megoldásokért kapta.

Az elnyert díj némi vigaszt nyújthat arra, hogy a társaság forgalma 2010 óta szinte folyamatosan csökken, az akkori 14,4 milliárdról 2014-re 10,7 milliárd forintra csökkent.ABB-forgalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.