Kishal: internetes kereskedőt fülelt le a NAV

bilincsA Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei és adóellenőrei magánlakásán foglalták le egy internetes kereskedő 300 ezer forintos hamisított árukészletét. A pénzügyőrök és revizorok a fővárosban végeztek ellenőrzést egy internetes kereskedőnél. A revizorok a hirdetési oldalon található fej- és fülhallgató kínálatból választottak, azonban vásárlásukról számlát nem kaptak. Ezt követően a pénzügyőrök átvizsgálták a kereskedő lakását, ahol hamis fej- és fülhallgatókat találtak gyári csomagolásban. Adószám nélkül végzett adóköteles tevékenység, valamint iparvédelmi jogok megsértése miatt indult eljárás a kereskedő ellen, aki ezen felül még többszázezer forintos pénzbírságra is számíthat.

2 Comments
  1. A milliárdok meg nem számítanak?! Ez akkor lenne dicséretes és akkor lenne hír, ha már nem lennének milliárdos adócsalók és milliárdos adótartozók. Így sajnos az átlagember a "kishal" pártjára áll.
    300 ezret "fogott" a NAV és ez az akció belekerült az állampolgároknak cirka egy millába, vagy még többe! Ilyen deficites "sikeres" akciókra nem igazán vevő a társadalom!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.