Jönnek a G.SKILL 4333MHz-es DDR4 memóriái

G.SKILL-memoriaA memória-túlhajtás specialitája a G.SKILL bejelentette a Trident Z DDR4 4333MHz órajelen működő moduljait. Ezeket a már-már legendának számító felturbózott modulokat, amelyek több mint 4333MHz-n ketyegnek, jelenleg egyetlen, tuningolásra szánt alaplap támogatja. Ez az ASRock Z170M OC Formula. Az ASRock Z170M OC Formula egy mATX méretű Skylake alaplap, amelyet a már-már legendás overclocker, Nick Shih tervezett.

„ A G.SKILL Trident Z DDR4 4333MHz modulokat kifejezetten az ASRock Z170M OC Formulával történő extrém overclockingra terveztük, és támogatja az Intel 6. generációs processzorait is. A gyártás során kizárólag speciálisan válogatott alkatrészeket használtunk, ezért jelenleg ez a világ leggyorsabb DDR4-es modulja, melyet a Z170-es lappal történő extrém limitek elérésére alkottunk meg” — mondta Frank Hung, a G.SKILL marketing menedzsere

 • oroshazi

  szenvedjenek vele.Vegye aki akarja.A gigabyte a top alaplap ezt mindenki tudja.

 • minuszos

  Hogy teljesebb legyen a kép: “Az ASRock a világ három legnagyobb alaplapgyártójának egyike; értékesítési csatornái között megtalálhatóak az elektronikai boltok, számítógépboltok, alkatrészboltok és online boltok. 2011-ben az értékesítési területek teljesítményének megoszlása a következő volt: Európa: 37%, Közép és Dél-Amerika:  21%, ázsiai és csendes óceáni régió:  41%, egyéb piacok:  0,24%. Egészében az ASRock értékesítéseinek nagy részét Ázsiában és Európában hajtotta végre.”

  https://hu.wikipedia.org/wiki/ASRock

 • oroshazi

  szerencsétlenek. alaplapból csak Gigabyte.

 • minuszos

  Ha igaz, több, mint 6 millióan.
  http://goo.gl/rdfRgG

 • oroshazi

  ki vásárol Asrock alaplapot manapság?