Idén is három startupot turbósít a Telenor

A tavalyi program sikerét követően a Telenor Magyarország másodszor is meghirdette startupokat támogató akcelerátor pályázatát, a Telenor Accelerate programot, mely idén három digitális megoldásokat fejlesztő, induló vállalkozás munkáját segíti. A 2017-es Telenor Accelerate programra 110 startup vállalkozás jelentkezett, amelyek közül előválogatás során választották ki azt a kilenc csapatot, amelyek a szeptember 26-án megrendezett Pitch Day-en tarthattak előadást a szakmai zsűri előtt. Közülük jutott be három nyertes startup a programba, ahol öt-tízmillió forintos befektetést, és összesen 150 millió forint értékű támogatást kapnak a Telenortól.

A 2017-es Telenor Accelerate nyertesei
• A Family Finances – olyan családi pénzügyi alkalmazást és virtuális pénztárcát fejlesztett, amelyet kifejezetten gyerekek számára készítettek, a zsebpénz okos felhasználásához.
• A BeeTheBest – egy gamifikációt alkalmazó online pedagógiai motivációs rendszer, amely a tananyagot szintekre osztja, a teljesítését pedig pontokkal és virtuális jelvényekkel jutalmazza.
• A Vimage – alkalmazással bármilyen okostelefonon egyszerűen lehet cinemagráfokat, vagyis mozgó képrészleteket tartalmazó állóképeket készíteni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.