A QUADRON kft. példát mutat

A QUADRON Kibervédelmi Kft. az SOS-Gyermekfalvak “Segítsetek, hogy tudjunk tovább dolgozni – 3 laptopra gyűjtünk” kezdeményezését támogatva, három új laptopot ajánlott fel.

2017. május 16-án betörtek az SOS-Gyermekfalu irodájába és többek között hat darab laptopot is elloptak. Az Alapítványfelhívást tett közzé “Segítsetek, hogy tudjunk tovább dolgozni – 3 laptopra gyűjtünk” címmel. Az SOS Gyermekfalvak közel 400 gyereknek ad biztonságos, szerető otthont
nevelőszülői családokban Kőszegen, Kecskeméten és Orosházán. Többségük elhanyagolás, bántalmazása, a szülők szenvedélybetegsége, betegsége vagy halála miatt került a gyermekfalvakba. Az SOS sajátossága, hogy a nevelőszülőknél a gyerekek testvéreikkel együtt maradva, családként nőhetnek fel. A fiatalok fejlesztőprogramok, táborok és kulturális programok révén is esélyt kapnak az SOS-től, hogy bepótolhassák az életükből addig kimaradt dolgokat.

A QUADRON azonnal reagált a felhívásra, és felajánlott három új laptopot az ellopottak pótlására. Gulyás Péter, a társaság ügyvezető igazgatója elmondta, mind a Quadron munkatársai, mind személy szerint ő rendkívül fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást és olyan ügyek támogatását, ahol értékes emberek jó ügyekért dolgoznak. Az SOS Gyermekfalvak által végzett munkakiemelkedő fontosságú, hiszen nap, mint nap biztosítják a hátteret többszáz, nélkülük otthontalan gyermeknek. Ezért sietett a QUADRON az Alapítvány a segítségére. Az SOS Gyermekfalvaknak nyújtott gyors segítség mellett az it-biztonsági társaság részt vesz a Nemzetközi Gyermeknap alkalmából szervezett rendezvényeken, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálattal közösen támogatja a gyerekek it-biztonságával foglalkozó Safer Internet Programot, valamint együttműködött már az UNICEF Magyar Bizottságával. is.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.