A Huawei és az Omlet összefogott a személyes adatok védelmére

androidA Huawei és az Omlet, a Stanford Egyetem egy nyitott közösségi rendszer megteremtésének céljából létrehozott spin-off vállalata bejelentették partnerségüket. A partnerség keretében a Huawei gyárilag installálja Androidos készülékeire az Omlet nyitott közösségi platformját a jövőben, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy barátaikkal anélkül chateljenek és osszanak meg fotókat, hogy a feltöltött adatok tulajdonjogát elveszítenék.

A felhasználók személyes adatainak védelmében minden fotó és adat a valós időben működő Omlet alkalmazásával kerül megosztásra. Így az adatok teljes mértékben a felhasználó ellenőrzése alatt állnak – az Omlet lehetővé teszi számára, hogy eldöntse, hol szeretné tárolni az adatait olyan szolgáltatások használatával, mint a Box, a Dropbox vagy a Baidu Cloud.

Az Omlet egyik funkciója a Share-First: segítségével a felhasználók a készülék feloldása nélkül fényképezhetnek és oszthatják meg a fotókat. Ez a mobilon leggyorsabb módja a fénykép készítésének és megosztásának. A címzettek ugyanakkor szintén a készülék feloldása nélkül tudják megtekinteni és elmenteni a képeket. Az Omlet egy másik funkciója a „Theme Share”. Ez ideális azon Huawei felhasználók számára, akik szeretnék különböző témák letöltésével egyénivé formálni készüléküket. A „Theme Share” segítségével könnyűvé válik majd a témák megosztása is a barátokkal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.