Belépő kategória: újabb androidos okostelefon a HONOR

A Honor bejelentette legújabb készülékét, a a belépő kategóriás Honor 8S okostelefont. A Honor duál simes újdonsága 5,71 hüvelykes kijelzővel és cseppalakú szenzorszigettel bír, de a készülék nemcsak ennek a megoldásnak, hanem a kettős textúrájú dizájnnak is köszönheti a külsejét. A kompakt készüléktest 13 MP-es széleslátószögű kamerát, valamint nagy teljesítményű akkumulátort rejt. Az 5,71 hüvelykes 19:9 FullView kijelző a cseppalakú szenzorszigetnek és a keskeny kávának köszönhetően az előlap 84,6%-át teszi ki. A készülék TÜV Rheinland tanúsítvánnyal rendelkezik, azaz az alacsony kékfény-kibocsátásnak köszönhetően hosszú használat során is kíméli a szemet. Az előlapi kamera az arcfelismerés során 1024 egyedi arcjellemzőt azonosít mindössze 1,5 másodperc alatt még gyenge fényviszonyok között is.

A készülék 13 MP-es széleslátószögű hátlapi és 5 MP-es előlapi kamerával rendelkezik. A Honor 8S EMUI 9.0 operációs rendszere a legújabb Android 9 verzióra épül. A háttéralkalmazások kezeléséért felelős algoritmusok működését mesterséges intelligencia támogatja. A telefon lelke egy négymagos, két gigahertzre skálázott MT6761-es processzor, amelyet 12 nm-es gyártástechnológiával állítottak elő. A beépített 3020 mAh-s akkumulátor egy feltöltéssel akár egész napos használatot is képes biztosítani. A két SIM-kártya és MicroSD kártya egyidejű használatát lehetővé tévő kialakítás mindkét SIM-en támogatja a VoLTE HD hívásokat, miközben a MicroSD kártya is használatban lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Cisco: itt a Wi-Fi 6

hét jún 24 , 2019
ShareTweetPinShareA Cisco új generációs Wi-Fi 6 megoldásokkal bővíti hálózati kínálatát. Az új megoldások alapvetően ugyanazokra a vezeték nélküli innovációkra épülnek, mint az 5G. A Wi-Fi 6 a korábbi generációhoz képest jelentősen gyorsabb, akár négyszer nagyobb teljesítményre képes, a késleltetés pedig jelentősen javul, ami lehetővé teszi a már-már valós idejű használatot. […]
Cisco

És még ez is...