Magyar Telekom ünnepi kedvezmények: adok is meg nem is

autistic artA Magyar Telekomnál december 24-től december 26-án éjfélig azok a szerződéses és feltöltőkártyás lakossági és üzleti ügyfelek, akiknek a csomagjában még nincs benne ezen alkalmazások korlátlan használata és felhasználható mobilnet egyenleggel rendelkeznek, úgy használhatják a Facebook és Instagram közösségi alkalmazásokat, hogy az nem csökkenti az adatkeretüket. Az adatforgalmi kinullázás nem vonatkozik a fenti alkalmazásokon keresztül elérhető, vagy azokba beágyazott videoforgalmakra.

A Magyar Telekom közölte, azok, akik a karácsonykor korlátlanul használható közösségi alkalmazásokkal a #mindenkibelead hashtaggel fotókat osztanak meg téli élményeikről, ezzel támogatják az Autistic Art Alapítványt is. A társaság minden feltöltött kép után száz forintot utal az alapítványnak, az összegyűjtött pénzt az autizmussal élő fiataloknak fenntartott otthonok fejlesztésére fordítják.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Telenor: adventi naptárban a meglepetés

vas dec 17 , 2017
A Telenor idén adventi naptárt indított, amiben minden napra más meglepetést vagy kedvezményt ad. Az advent eddig eltelt napjain az ügyfelek találhattak már például ajándék adatforgalmat és jelentős készülékvásárlási kedvezményt is.
karácsony ünnepe

És még ez is...