Mall.hu: késhetnek egyes megrendelések

Fennakadás nélkül működik a Mall.hu webáruház, de a hatósági ellenőrzés miatt a korábbi megrendelések késhetnek – közölte a webáruház. A késésben érintett vásárlókat értesítették és folyamatosan fogadják az új megrendeléseket, amelyeket a vállalatcsoport központi, csehországi raktárából teljesítik, házhoz szállítással, a személyes átvételre azonban egyelőre nincs lehetőség – ismertették.

A Mall.hu kedden jelentette be, hogy telephelyét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), valamint a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) és a nyomozó iroda munkatársai ellenőrzik, ezért a megrendeléseket nem tudják teljesíteni. Az akcióról kiadott tájékoztatásban szerdán közölték, hogy raktárkészletüket a hatóságok egy országos akció keretében vizsgálták, de a Mall.hu semmilyen büntetőügyben nem érintett. A NAV szerdai közleménye szerint az országos, kétszázharminc helyszínen indított akció során leleplezett bűnszervezet 4,5 milliárd forint adót igényelt vissza jogtalanul olyan áruk után, amelyeket többek között webáruházaknak adtak el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Minden, amit az internetes vásárlásról tudnod kell

hét nov 20 , 2017
A fogyasztóvédelmi ellenőrzések középpontjában az e-kereskedelem áll idén, hogy a családok biztonságosan vásárolhassanak az interneten is – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM). A tárca tájékoztatása szerint a következő hetekben ugrásszerűen nő az online vásárlások száma, amelyek során érdemes figyelembe venni a fogyasztóvédelmi hatóság, az NFM internet laboratóriuma és az […]
e-kereskedelem, kosár, kiskereskedelem

És még ez is...