A Laptopszaki AA tanusítványt kapott

A laptop alkatrész-kereskedelemmel és szervizelés foglalkozó Laptopszaki Kft. idén kiérdemelte a Bisnode nemzetközi cégminősítő AA tanúsítványát, ami azt jelzi, hogy a társasággal kialakított üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata nagyon alacsony. Ezzel a minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 1,75 százaléka rendelkezik. A tanúsítvány alapja a Bisnode minősítése, amely nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. A tanúsítványt Európa számos országában használják, és a Skandináv országokban etalonnak számít üzletkötés esetén.

A társaság tavaly vegyes eredménnyel zárt. Míg 2016-ban 209 millió forint árbevételt ért el, ami 20,5 millióval több a 2015-ös forgalomnál, addig a az üzemi eredmény a korábbi 34,7 millióról 21,9 millió forintra csökkent.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

SpaceX Falcon 9: sikeresen pályára állt az EchoStar 105/SES-11 műhold

hét okt 16 , 2017
A SES bejelentette, hogy az EchoStar 105/SES-11 műhold sikeresen pályára állt a SpaceX Falcon 9-es hordozórakétájának segítségével a floridai Kennedy Űrközpontbó. Ez a második alkalom, hogy a SES az újrahasznosítható Falcon 9 rakétával küldte fel műholdját, szám szerint pedig a negyedik közös küldetése a SpaceX-szel. 2013-ban a SES volt a […]
műhold

És még ez is...