Az irodai dolgozók harmada nem használ technikai eszközöket

Az irodai alkalmazottak nem elhanyagolható része inkább elkerüli a bonyolult irodatechnikai eszközök használatát, vagy úgy tesz, mintha az eszköz meghibásodott volna, hogy elkerülhesse a használatát.

A Sharp által megkérdezett irodai dolgozók harmada inkább egyszerűen megkerüli a problémát azzal, hogy nem használ bonyolult technikai eszközöket. 39 százalékuk inkább saját eszközeit, azaz fogyasztóbarátabb készülékeket, például okostelefonokat vagy laptopokat használ, mert egyszerűbben kezelhetők. Az irodai dolgozók negyede (26 százaléka) elismerte, hogy tett már úgy, mintha egy eszköz elromlott volna, hogy ezzel elkerülje a használatát. A megkérdezettek csupán 31 százaléka mondta azt, hogy magabiztosan tud online konferenciahívást lebonyolítani. A megkérdezettek több mint fele, pontosan 54 százaléka biztos benne, hogy munkája sokkal egyszerűbb lenne, ha új technológiák állnának rendelkezésére. További 46 százalék elismerte, hogy nagyobb prioritást adna az információ más osztályok munkatársaival történő megosztásának, ha nem volnának technikai akadályai.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Szórakozásnak indult, rablással végződött

ked szept 26 , 2017
ShareTweetPinShareA vádlottak 2017. június 6-án késő este egy nagyobb társasággal szórakoztak Salgótarjánban. A társaság feloszlását követően a városközpont felé indultak, ahol a sértett egy már zárva lévő szórakozóhely lépcsőjén ült. Amikor észrevették, odamentek hozzá és meglátták a kezében a telefonját. Ekkor felszólították, hogy a telefonból törölje ki az adatait és […]
bilincs

És még ez is...