Exportakadémiát indít a Magyar Nemzeti Kereskedőház infokommunikációs cégeknek

A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) infokommunikációra fókuszáló képzést, exportakadémiát indít a szektor kis- és középvállalkozásai számára – jelentette be Oláh Zsanett vezérigazgató. Mint elmondta az MNKH IKT Exportakadémiáján elsőként 25 vállalakozás kap kétszer kétnapos képzést arról, hogyan tudnak sikeresen külpiacra lépni. Ezzel egy időben a kereskedőház elindítja online képzési rendszerét is, amelyen keresztül az exportakadémia tananyagát a partner vállalkozások elérhetik tértől és időtől függetlenül.

Oláh elmondta, hogy az MNKH folyamatosan fejleszti és bővíti eszköztárát annak érdekében, hogy elősegítse a hazai vállalkozások sikeres külpiacra lépését. Beszámolója szerint eddig tíz alkalommal rendeztek exportakadémiát a kkv-k képzésére, amelyet mintegy 250 cégvezető végzett már el. Az e-learning négy képzési modullal indul. A online képzés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, és elsősorban cégképviselőknek szól. A képzés online teszt kitöltésével zárul és résztvevők tanúsítványt kapnak az elvégzéséről.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Termelj hasznot másnak, legyél kriptobányász!

vas szept 24 , 2017
A kiberbűnözők évek óta kihasználják a kriptovaluta bányászatban rejlő lehetőségeket, hogy profitra tegyenek szert. Gyakran kártevőkkel vagy nem kívánt alkalmazások telepítésével érik el céljaikat, azonban az ESET szakemberei olyan speciális incidenst elemeztek ki, amelynek során a bányászat közvetlenül a felhasználó böngészőjében, a JavaScript program használatával történt. Annak tudatában, hogy a […]

És még ez is...