Beetet a Kaspersky

A Kaspersky Lab új, ingyenes alkalmazása, a Kaspersky Secure Connection for Android, amelyet kifejezetten azért fejlesztettek, hogy az interneten keresztül továbbított felhasználói adatok védelmét szolgálja.

A gyártó szerint ennek az alkalmazásnak a fő jellemzője az alkalmazkodóképessége: a kényelem és a maximális felhasználói védelem érdekében az adatforgalom titkosítása automatikusan beállítható attól függően, hogy az adott wifi hálózat, webhely vagy applikációk biztonsági szintje milyen erős. A titkosított adatforgalom megakadályozza az interneten keresztül továbbított információk lehallgatását valamint az adatokkal való visszaélést. A megoldás alkalmas arra, hogy olyan fontos adatokat továbbítsunk biztonságosan, mint például a jelszavaink, a levelezéseink vagy a privát fotóink.

Persze az ingyenes megoldás nem korlátlan. A Kaspersky Secure Connection napi kétszáz megabájt ingyenes titkosított forgalmat biztosít, minden egyes készüléken valamint korlátlan számú készüléket lehet hozzáadni a biztosítottak listájához. Amennyiben a felhasználó regisztrál a My Kaspersky oldalon, akkor további száz megát kap, azaz összesen háromszáz megabájt a napi titkosított adatforgalom. A fizetős verzió korlátlan forgalmat biztosít öt készülék számára egy hónapig vagy egy évig, a kiválasztott előfizetéstől függően.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ezért tanulj meg tanulni V.

csü aug 17 , 2017
Egy, a napokban közzétett friss tanulmány szerint az élethosszig tartó tanulás lesz a jövőben az „életben maradás” záloga. A tanulmány megpróbál választ adni arra, hogy miért lesz még fontosabb a tanulás, mint jelenleg, és hogy hogyan érint ez szinte mindenkit. A legutóbbi munkaerő-toborzási tendenciák alapján a tanulmányt készítők megfigyelték, hogy […]
taps

És még ez is...