Korláltan MyTV a Telenor Hello Data tarifákhoz

A számlás Telenor Blue tarifák már eddig is díjmentesen tartalmazták a MyTV Start csomagot, és a szolgáltatás használatához korlátlan belföldi adatforgalmat; mostantól pedig a májusban bevezetett, korlátlan belföldi mobilinternetezést nyújtó Telenor Hello Data tarifákhoz is díjmentesen rendelhető meg MyTV-szolgáltatás. A Telenor Hello Data Medium tarifához a MyTV Plus, a Hello Data Premium tarifához pedig a MyTV Max csomag vehető igénybe plusz díj nélkül, mindössze egy megrendelő SMS-elküldésével[2].

A MyTV szolgáltatást nem csak a Telenor saját ügyfelei, hanem belföldön bárki igénybe veheti – akár hűségvállalás nélkül is –, ha rendelkezik internetes fizetésre alkalmas bankkártyával. A Telenor saját ügyfelei számára ugyanakkor jelentős kedvezményeket biztosít a havidíjból, valamint 2 év hűség vállalása esetén a tévészolgáltatás mellé opcionálisan elérhető HBO GO szolgáltatás havidíjából is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egy ötezer forintos kütyüvel könnyen fel lehet törni egy vállalati hálózatot

vas jún 25 , 2017
A Kaspersky Lab kutatói megvizsgálták a titkosított jelszavak feltöréséhez használható nyilvánosan elérhető hardver- és szoftvereszközöket. A vizsgálat eredményeként kiderült, hogy mindössze 5460 forintért és alapvető programozási ismeretekkel néhány órányi kódolással egy hatékony hacker programot készíthető. A kísérlet során egy DIY Raspberry Pi alapú konfigurált USB-t használtak malware (kártékony szoftver) nélkül, […]
Forint

És még ez is...