Megújult az NMHH honlapja

Megújult a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) honlapja. A weboldal megújítása része annak az arculatváltásnak, amelyet a hatóság 2016 elején kezdett el, hogy átláthatóvá és érthetővé tegye a tevékenységét.

Az új weboldal bevezetésével – amely változatlanul az nmhh.hu címen érhető el – a hatóság egy ügyfélközpontú, átgondoltabb, egységesebb, logikusabb és átláthatóbb honlapba öltöztette a média- és hírközlési szolgáltatások előfizetőinek és a szakmai érdekelteknek szóló, közérdekű információit. A megújítás legfőbb célja az volt, hogy könnyedén és gyorsan megismerhetővé váljon mindaz, amivel a hatóság foglalkozik. Az NMHH új honlapja a tavaly januári arculatváltás folytatásaként a hatóság közvetlenebb hangvételű és közérthetőbb kommunikációját erősíti. A honlap megújítása egyik látható eleme a hatósági kommunikáció újragondolásának, amelynek további elemei a fogyasztóknak szóló könnyed hangvételű, szórakoztató kisfilmek, reklámok is. Az NMHH több honlapot is üzemeltet, ezek a felületek még idén követik a központi portál megújulását.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Traviatától a Csárdáskirálynőig: digitalizálták a Pécsi Nemzeti Színház plakátjait

csü máj 25 , 2017
ShareTweetPinShareÚjabb értékes gyűjtemény érhető el digitális formában. A MaNDA (Magyar Nemzeti Digitális Archívum) adatbázisba feltöltésre került a Pécsi Nemzeti Színház műsorfüzet-, és plakát-kollekciója. A digitalizált nyomtatvány-gyűjtemény izgalmas képet ad a magyar színháztörténet több mint félévszázadáról. A gyűjteményt őrző és feldolgozó pécsi Csorba Győző Könyvtár egyik kiemelkedő partnere a digitalizálást aggregátorként […]

És még ez is...