Megérkeztek az LG új gamer monitorjai

Már kaphatók azok a gamer monitorok, amelyeket az LG a legutóbbi IFA szakkiállításon mutatott be.

A prémium modellek csúcstechnológiája idén már az LG középkategóriás készülékeiben köszön vissza, azaz a gyártó még szélesebb közönségnek, még olcsóbban kínálja a gamer monitorjait. A gyártó 2017-es, új gamer termékcsaládját öt modell képviseli, amelyek május közepétől már Magyarországon is kaphatók. A portfólió tagjainak közös jellemzője, hogy minden modell folyamatos, szakadásmentes képet, tökéletes vizuális élményt és a sikeres játékot támogató megoldásokat kínál. Az idei gamer portfolió egyik kiemelt modellje egy 21:9-es képarányú UltraWide monitor: a most érkező 34UM69G modell a tavaly bemutatott ívelt készülék 75 Hz-es, síkképernyős, hangszóróval kibővített változata. A gyártó azokra is gondolt, akiknek a játékhoz ugyanilyen csúcsminőség mellett a kisebb képernyő is elegendő, ezért a modellből, 29UM69G néven, egy 29 colos változat is készült.

A középkategóriát erősítő új termék az LG 24 colos, 16:9-es képarányú 24MP59G-es modellje, amely az UltraWide készülékekhez hasonlóan IPS panelt kapott. Az In-Panel-Switch technológiának köszönhetően a monitor pontos, torzításmentes, élethű színeket ad, csaknem 180 fokos betekintési szögből, így a képek élethűbbek, valóságosabbak és a játékokban megszokott gyors mozgásoknál sem tapasztalható semmilyen zavaró anomália. A technológiai upgrade a játék felpörgetésére is kiterjedt, hiszen a monitor az UltraWide modellekhez hasonlóan ugyancsak megkapta az 1 ms-os elmosódáscsökkentés funkciót. Az új monitor, 27 colos nagytestvérével (27MP59G) együtt, a legjobb választást kínálja a gazdaságos megoldást kereső tapasztalt gamereknek is. Aki pedig nem ragaszkodik az IPS technológiához, annak a hagyományos, TN panellel ellátott, de 144 Hz-es képfrissítéssel és 1ms-os elmosódáscsökkentéssel felturbózott 24 colos új modelljét ajánlja az LG.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megújult az NMHH honlapja

sze máj 24 , 2017
ShareTweetPinShareMegújult a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) honlapja. A weboldal megújítása része annak az arculatváltásnak, amelyet a hatóság 2016 elején kezdett el, hogy átláthatóvá és érthetővé tegye a tevékenységét. Az új weboldal bevezetésével – amely változatlanul az nmhh.hu címen érhető el – a hatóság egy ügyfélközpontú, átgondoltabb, egységesebb, logikusabb […]
NMHH

És még ez is...