Itthon a hó, Tajvanon díjeső hullik

Zsinórban tizenkettedik alkalommal nyerte el a Zyxel a tajvani Nemzetgazdasági Minisztérium „Tajvan Kiválósága” díját, a nemzetközi piacokon nyújtott teljesítményüknek köszönhetően. A márka portfoliójából idén tíz termékét is díjaztak, összesen pedig immár 75 eszközük érdemelte ki a rangos elismerést.

A Zyxel idei díjnyertes termékei az üzleti és otthoni célú felhasználású hálózati eszközök közül kerültek ki. Az Armor Z2 játék router és a dual-band 802.11ac extender, a WRE6505 v2, a WRE6606 és a PLA5236 elsősorban az otthonok számára nyújt zökkenőmentes, nagy sebességű, 802.11ac wifi csatlakozást. Az üzleti felhasználók részére a 802.11ac Smart Antenna Wi-Fi hozzáférési pont (WAC6503D-S) okosantennájának köszönhetően 75 százalékkal jobb teljesítményre képes az előző modellnél. A VPN tűzfal (USG20-VPN) is a vállalkozásoknak segít: a beépített SHA-2 VPG technológiával az irodák és az otthoni dolgozók közötti biztonságos kapcsolat kiépítését teszi lehetővé.

A szolgáltatóknak az LTE4506-M606 a világ első 4G LTE HomeSpot router LTE 6 és 802.11ac technológiát támogató eszközét vezette be a márka. A díjnyertes termékkel a szolgáltatók folyamatos, teljeskörű mobil sávszélességet biztosíthatnak a felhasználóknak. A router tenyérnyi, könnyűsúlyú dizájnja és az egy gombnyomásos wifi megosztás funkciója a Tajvan Kiválósága díj mellett 2016-ban a Golden Pin Dizájn címet is elnyerte. „Termékeinkkel folyamatosan az innovatív megközelítésekre törekszünk, hogy a gyorsan változó felhasználói igényeket megfelelően ki tudjuk szolgálni. Ügyfeleink hálózati szövetségeseként az a dolgunk, hogy hálózati problémáikat minél hatékonyabban és gyorsabban meg tudjuk oldani” — mondta Treso Tamás, a Zyxel regionális értékesítései menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Google: a magyar kkv-k sereghajtók Európában

szo ápr 22 , 2017
ShareTweetPinShareA Google kiterjeszti a digital workshop programját a magyar kis- és közepes vállalkozásokra (kkv), idén legalább 15 ezer kkv-t akar elérni, hogy az online platformon található oktatási felület személyes tanácsadás, illetve konferenciák szervezésével járuljon hozzá a cégek digitális készségeinek fejlesztéséhez – mondta Heal Edina, a Google Magyarország vezetője. A közlemény […]

És még ez is...