A nap képe: Mobil Digitális Iskola program utazó tanterme Szolnokon

Szolnok, 2017. március 21. Balázs László informatikatanár és Horák Nikoletta matematikatanár (középen) szakkört tart a Mobil Digitális Iskola program keretében felállított utazó tanteremben a szolnoki Kassai Úti Általános Iskola udvarán 2017. március 21-én. A Mobidik program mobil tanterme ebben a félévben az ország 15 településére jut el, minden helyszínen egy hétig ismerkedhetnek a diákok és tanáraik a digitális oktatás legkorszerűbb eszközeivel és módszereivel — írja az MTI.

 

Vélemény
A képen látható diákhoz hasonlóan érzünk. Egy hétig láthatják a gyerekek, a tanárok, hogy milyen eszközökkel lehetne, kellene tanulniuk, tanítaniuk egész évben. Mármint a tanév második felében 15 településen az egész országban. Ehelyett van ez a Mobidik nevű cirkusz, amivel egy-két hetente tele lehet pakolni a médiát, hogy mennyire korszerűek, digitálisak vagyunk, és hogy mennyire sokat teszünk a korszerű oktatásért. Pedig nem, az ország jövőjét lopjátok el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az SAP hárommilliárdos üzletet nyert el

szo márc 25 , 2017
ShareTweetPinShareCsaknem három milliárd forintból korszerűsíti informatikai rendszerét a Waberer’s csoport, az SAP Hungary Kft.-vel megvalósuló együttműködés keretében 2018-ra korszerű, integrált technológia válthatja föl az eddig futó rendszert – közölte a Waberer’s. A tájékoztatás szerint a valós idejű adatokon alapuló, dinamikus döntéshozatalt támogató rendszer bevezetése januárban indult, miután – a korszerűsítés […]
Forint

És még ez is...