Villamoson alvó férfit fosztott meg mobiltelefonjától, éber járőrök érték tetten

Az újbudai járőrök tetten érték azt az 53 éves budapesti férfit, aki a Budapest, IX., Boráros téri villamos megállóban egy alvó embertől vette el a mobiltelefonját.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást P. József 53 éves budapesti lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint P. József 2017. március 18-án 3 óra 5 perc körül a Budapest IX., Boráros tér villamosmegállójában ellopta egy alvó férfi mobiltelefonját. Az elkövetőt rendőrök a helyszínen tetten érték, majd elfogták. P. Józsefet előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányságára és őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként hallgatták ki, valamint előterjesztést tettek az elvetemült fosztogató előzetes letartóztatásara.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Életveszélyes az orosz dezinformációs kampány

pén márc 24 , 2017
ShareTweetPinShareLevélben fordult több tucatnyi biztonságpolitikai szakértő Federica Mogherinihez, az Európai Unió külpolitikai főképviselőjéhez, hogy felhívják a figyelmet az Oroszország által Európában folytatott „brutálisan agresszív” dezinformációs kampány veszélyeire. Az ötvennégy szakember által aláírt nyílt levélben hangsúlyozták, ideje komolyan venni „az európai országok destabilizálására, az EU egységének erodálására és a második világháború […]

És még ez is...