Vonalkódot cseréltek, mégsem jártak sikerrel

Videojáték árán akart megvásárolni egy laptopot egy lengyeltóti nő és társa az egyik szegedi áruházban. A fizetéskor a feltételezett elkövetőket tetten érték.

A gyanúsítottak 2017. február 11-én 17 óra körül a bevásárlóközpontban eltávolították egy játékszoftver csomagolásáról a vonalkódot, amelyet nem sokkal később egy laptop dobozára ragasztottak fel. Az áruházban dolgozók a pénztárnál észlelték, hogy a készülék vételára eltér az eredetitől, ezért bejelentést tettek a rendőrségen. A kiérkező körzeti megbízottak elfogták a feltételezett elkövetőket. Tőlük a nyomozók a laptopot lefoglalták, majd őket gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük társtettességben elkövetett csalás vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Komoly partneri minősítést szerzett az Invitech Solutions

pén febr 24 , 2017
ShareTweetPinShareÚjabb elismerést kapott az Invitech Solutions adatközponti területe, miután a társaság mostantól a Microsoft Gold Partner Datacenter Competency minősítést is a magáénak tudhatja. Az Invitech már korábban is számos tanúsítványt szerzett, amelyek közül jó párat egyedüliként kapott meg Magyarországon, a mostani elismeréssel azonban egy újabb elitklubnak lett tagja. Az Invitech […]

És még ez is...